Voor cliënten

Training in een groep

Wil jij meer weten of leren over vriendschap, daten, relaties of seks? Lijkt het je leuk om hier met anderen over te praten en te leren?

We willen graag weten wie jij bent, wat jouw ervaringen zijn en wat je graag wil leren.

Daarna kijken we of we een groep kunnen vinden die bij jou past.

Hoe maak je contact met anderen?

Hoe bouw je rustig een vriendschap of relatie op?

Hoe geef je je grenzen en wensen aan in een relatie of vriendschap?

Wat zijn emoties? Hoe ga je hiermee om?

Wat zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen?

Hoe kun je veilig social media gebruiken?

Wat is seks? Wat betekent het voor jou?

Hoe kun je veilig vrijen?

In privé gesprekken bij jou thuis gaan we met jouw vragen aan de slag. Er zijn nog veel meer onderwerpen waar we over kunnen praten. Er is geen enkele vraag die wij gek of raar vinden. We beginnen met een kennismakingsgesprek. We willen graag weten wie jij bent, wat jouw ervaringen zijn en wat je graag wil leren. 

Daarna maken we een plan en gaan we starten.

Zij gingen je voor..

“In de training heb ik geleerd hoe ik een gesprek kan starten en welke vragen ik kan stellen. Dan kan ik de praatkaart gebruiken. Het gesprek op gang houden vind ik nog wel eens lastig, zeker als het een onbekende is.”

D, 26 jaar

“Ik vond het heel mooi om de rollenspellen te zien, zo werden veel dingen duidelijk. En je kon je zelf heel goed in een rol in leven. Ik vond het altijd wel spannend om een rollenspel te doen maar ik vond het niet lastig om dat met Ilse te doen.

Grenzen aangeven en nee zeggen en contact maken waren onderwerpen die mij het meeste aanspraken.”

Shirly, 23 jaar

 “Ik vond de groepstraining leuk en leerzaam, vooral het maken van vrienden. En hoe je een relatie kunt opbouwen en hoe het dit het beste kunt aanpakken. De filmpjes zijn fijn, veel duidelijker dan woorden.”

F, 24 jaar